Сайтът се поддържа от малък, но отговорен и опитен екип в уеб пространството, който има страстта да "лети" и снима с дронове и камери. Ние сме се ангажирали да изследваме и да споделяме вълнуващия свят на технологиите за гледане както от трето така и от първо лице (FPV). Нашата цел е да предоставим ценен ресурс за ентусиастите на дронове и снимачна техника, предлагайки информация и насоки за всички аспекти на хобито, от прегледи на хардуер и софтуер до съвети за летене, снимане, и уроци.

Като част от тази мисия, ние се стремим да създадем "жива" и полезна информация за фотографската техника, видеографията с камера и дронове, помагайки на хора, които споделят любовта както към техническите инструменти така и към резултатът от техните усилия като принос в социалните мрежи, видеографията и дори голямото кино. 

На този сайт ние ще се стремим да показваме най-новите тенденции в областта както и да представяме уникално съдържание, което може да е породено от наше впечатление. Независимо дали сте опитен професионалист или тепърва започвате, ние ще бъдем тук, за да ви подкрепим с полезна информация.

Сайтът към момента не представлява онлайн магазин, но това може да представлява идея за бъдеща реализация, с което да станем още по-полезни.

За да продължите да ползвате сайта, моля, потвърдете, че сте се запознали с Условията за ползване и нашата Политика за поверителност.

Вие като потребител имате право да извличате текстови и графични материали от сайта само в случаите, когато те са за лично ползване. Във всички останали случаи ние ще изискваме да бъдем споменати или в по-специални случаи да бъдем страна на договорено взаимоотношение.

Сайтът разполага с креативен екип и голяма част от нашият текст и графични материали ще бъдат разработени от нас. Ние като автори си запазваме правото да защитим своята интелектуална собственост при установени злоупотреби. Името на сайта FPV.bg е регистрирано в "Патентното ведомство на Република България" с №0161440N

Реклама

За цели на подръжката и развитието на този сайт, ние може да приложим услуги за реклама, с което се надяваме чрез финансиране да бъде стимулирана работата му.  Сайтът е готов да приема рекламодатели и да договори поставяне на графични материали, които да водят към въшни продукти и услуги.

Дарения

Ако сайтът ви е помогнал, ние ще сме много щастливи и не очакваме нещо в замяна. Сайтът все още е в процес на развитие, но смятаме, че в бъдеще даренията могат да бъдат добър стимул за неговата подръжка. Ако все пак желаете да се включите с дарение, свържете се с нас.