Настоящите правила и ръководни принципи са създадени единствено с цел да Ви защитаваме и да Ви осигурим безопасни, непрекъснати, и забавни минути докато посещавайки нашия сайт. 

С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията по-долу.


Отговорност

Съдържанието на информационните ресурси, разположени на този сайт, е съобразено с изискванията на действащото в Република България законодателство. В случай, че установите несъответствия, недостоверност или нарушение на интелектуална собственост/незаконосъобразност с публикуваната информация, моля да ни уведомите своевременно.

Разположената в сайта информация от правно естество няма характер на правна консултация, а е предоставена само с информативна цел. FPV.bg не носи отговорност за правни или неправни последствия от използването на информация от сайта.

FPV.bg прави всичко възможно, за да поддържа на сайта си полезна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. FPV.bg не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. FPV.bg не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на този сайт.

Авторско право

Съдържанието на този сайт е предмет на авторското право както на авторите на сайта, също и на авторите към споменатите източници с всички запазени права и законни последици.  Вие може да зареждате или да отпечатвате отделни страници и/или раздели при условие, че изрично споменавате FPV.bg като източник във вашата публикация.

Отговорност за чуждо съдържание

Сайтът съдържа специални връзки (линкове, хипервръзки) към други уеб сайтове, поддържани от трети страни. FPV.bg не носи отговорност за законосъобразността, пълнотата, верността и актуалността на съдържанието на информационни ресурси на трети лица, към които сочат електронни препратки от този сайт, нито за законосъобразността на дейността на тези трети лица.

Промени

FPV.bg си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време и се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува полезна, качествена и сигурна информация в сайта си.