Изглежда, че DJI Inspire 3 е все по-близо до пускане на пазара. Смята се, че Inspire 3 може да замени Inspire 2 още следващия месец, като DJI вече изпрати първия на Key Opinion Leaders (KOL) за бета тестване. Говори се, че Inspire 3 ще използва и Zenmuse X9, пълнокадрова камера, която може да записва видеоклипове с качество до 8K.

Слуховете за DJI Inspire 3 са се появиха отново след пускането на пазара на DJI Mini 2 SE. Първоначално DJI се очакваше да пусне Inspire 3 през 2022 г., като изображенията на прототипите се появиха през април. Според @DealsDrone, Inspire 3 може да бъде пуснат още следващия месец с пълноформатна камера (Zenmuse X9), която може да записва до 8K видеоклипове.


(Снимка: Twitter)

Сега снимки на неиздадения дрон се появиха в социалните медии, като @OsitaLV твърди, че DJI е изпратил устройства на Key Opinion Leaders (KOL) за бета тестване. Следователно Inspire 3 трябва да е на път да бъде пуснат, като DJI е финализирал дизайна на своя професионален дрон. Остава и да видим колко ще струва Inspire 3, нито как DJI ще го разграничи от своя предшественик.

Привидно Inspire 3 има по-тънък дизайн от Inspire 2, макар и със същия общ форм фактор. Освен това се говори, че DJI има Mavic 3S и M350T, планирани за лятото, като трето поколение модел Air се очаква за пролетта. Засега не се смята, че DJI разполага с дрон Mavic от четвърто поколение в процес на подготовка за 2023 г.