Insta360, производителят на изключително гъвкави и ултра-преносими 360-градусови камери, пусна нов трейлър за продукт, който казва, че ще доведе до „малка революция“. И това може да е именно нов модел камера GO 3!

Богатите на функции екшън камери и физически гимбали на Insta360 са популярни навсякъде. Но компанията е особено предпочитана от пилотите на FPV дронове, защото нейните малки камери им дават възможност да заснемат плавни кадри, без да се налага да разглобяват GoPro.

Когато Insta360 GO 2 беше пусната през 2021 г., тя беше приветствана като най-малката екшън камера в света. Устройството с размер на палец, тежащо само 26,5 грама, може да се монтира почти навсякъде и навсякъде, за да заснема до 2,5K (1440p) видеоклипове. Insta360 също гарантира, че малката, но мощна камера е напълно IPX8 водоустойчива до 13 фута (4 м) направо от кутията, с инсталиран предпазител за обектива. И по отношение на живота на батерията, компанията даде на GO 2 около 30 минути автономна работа, която може да бъде удължена до 150 минути с кутията за зареждане.

Магнитният гръб на GO 2, който позволява да бъде закрепен навсякъде, също беше революционно решение за общността. Всички пособия на високия адреналин, като велосипед или превозно средство, може да стане дом за GO 2 и да позволи на устройството да заснеме екшън кадри от различни уникални ъгли. Този невероятен успех на магнитните свойства на GO 2 вероятно е вдъхновил технологичния гигант DJI да даде на камерата Action 2 модулен форм фактор.

Най-вероятно това ще бъдат функциите, които Insta360 ще се стреми да подобри със слуховия GO 3. Ще разберем повече, когато продуктът бъде разкрит на 27 юни в 9 сутринта EDT, което ще е 4PM следобяд за България. 

Update 27.06.2023 Камерата Insta360 Go 3 вече беше представена ПРОЧЕТИ ТУК