Дронът DJI AVATA се предлага с три радио режима, според вашето географско местоположение и радиочестотните разпоредби. Докато режимът FCC (регион САЩ) осигурява обхват до 10KM, режимът CE (регион Европа) има обхват от около 2KM. Разбира се, тези разстояния могат да бъдат постигнати само при оптимални условия, равна земя, без препятствия и нисък радиочестотен шум. След отключване на FCC режим, VTX мощността се увеличи от няколко mW до над 1W. Не забравяйте, че 25mW е максималната нелицензирана мощност, която имате право да предавате в много страни по света, особено в Европа (CE). Това означава, че извършването на този хак на обхват без притежаване на необходимите разрешения за предаване на по-силни сигнали би било незаконно.

Мощност на предаване (EIRP):

  • FCC: < 33 dBm
  • CE: < 14 dBm
  • SRRC: < 30 dBm

Упътване за отключване на DJI AVATA FCC

Отказ от отговорност: Всички данни и информация, предоставени в тази статия, са само за информационни цели. FPV.bg няма да носи отговорност за действия, извършени от който и да е читател!

Отключването на FCC режим на дрона AVATA е изключително лесно. Просто трябва да създадете празен обикновен текстов файл с името „ham_cfg_support“, да го запишете без разширение и да го копирате в основата на micro SD картата на DJI Goggle 2 или FPV Goggles v2. След като рестартирате очилата и ВКЛЮЧИТЕ, FCC режимът на дрона е активиран, можете да се насладите на най-добрия обхват, независимо от вашето местоположение. Хакът е постоянен и доказателство за DJI Fly APP.

Други подобни статии:
Как да отключим по-голям обхват на DJI FPV Goggles V2
DJI O3 Air Unit FCC Как да отключим по-голям обхват