DJI O3 Air Unit е само от два дни на пазара, а вече е хакнат. Ако сте в региона на FCC, ще получите най-добрата възможна гама. Вместо това версията CE има много по-късо разстояние на предаване. Според техническите спецификации на производителя, в режим FCC обхватът е 10KM, а в режим CE е само 2KM. Разбира се, тези разстояния могат да бъдат постигнати само при оптимални условия, равна земя, без препятствия и нисък радиочестотен шум.

След отключване на FCC режим, VTX мощността се увеличи от няколко mW до над 1W. Не забравяйте, че 25mW е максималната нелицензирана мощност, която можете да предавате в много страни по света, особено в Европа (CE). Това означава, че извършването на този хак на обхват без притежаване на необходимите разрешения за предаване на по-силни сигнали би било незаконно.

O3 AU мощност на предаване (EIRP) и обхват:

  • FCC: < 33 dBm | 10KM
  • CE: < 14 dBm | 2KM
  • SRRC: < 30 dBm | 6KM

DJI O3 Air Unit FCC урок за отключване

Отказ от отговорност: Всички данни и информация, предоставени в тази статия, са само за информационни цели. FPV.bg няма да носи отговорност за действия, извършени от който и да е читател!

Извършването на FCC отключване на O3 Air Unit е идентично с хакването на обхвата на DJI AVATA. На практика просто трябва да създадете празен обикновен текстов файл с името „ham_cfg_support“, да го запишете без разширение и да го копирате в основата на micro SD картата на FPV Goggles 2\V2. След като рестартирате очилата и ги ВКЛЮЧИТЕ, режимът AU O3 FCC е активиран и можете да се насладите на най-добрия обхват, независимо от вашето местоположение.

Други подобни статии:
Как да отключим по-голям обхват на DJI FPV Goggles V2
DJI Avata Как да отключим по-голям обхват