В режим FCC трябва да има 7 налични канала в режим 20MHz и 3 налични канала в режим 40MHz. Ако вашите очила "Goggles 2" са доставени с режим CE (за да отговарят на европейските разпоредби), те ще бъдат ограничени по отношение на изходна мощност (само 25mW) с допустимите канали. Ще има само 1 достъпен канал в режим 40MHz и 3 налични канала в режим 20MHz.

Можете да извършите „FCC хакване“, за да отключите по-висока изходна мощност (по-голям обхват и проникване на сигнала) и повече канали (позволява повече пилоти във въздуха едновременно), ако това е законно да правите там, където летите. За да направите промяната трябва да използвате файл, който да поставяте в очилата. Имайте предвид, че това НЕ е текстовият файл naco, който използвахме преди с Vista, но процесът е подобен.

Отказ от отговорност: Всички данни и информация, предоставени в тази статия, са само за информационни цели. FPV.bg няма да носи отговорност за действия, извършени от който и да е читател!

Упътване за отключване на DJI FPV Goggles 2

За да превключите в режим FCC, методът е абсолютно същият като при дрона DJI Avata. Просто вземете файла „ham_cfg_support“ и го поставете в главната директория на SD картата, която след това ще поставете в очилата.

Други подобни статии:
Как да отключим по-голям обхват на DJI FPV Goggles V2
DJI O3 Air Unit FCC Как да отключим по-голям обхват
DJI Avata Как да отключим по-голям обхват